Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا ابراهیم پور روز چهارشنبه در بوشهر افزود: از این شمار سه دستگاه شتاب نگار لحظه‌ای در شهر برازجان در حال نصب و راه‌اندازی است.
وی بیان کرد:  در استان بوشهر ۱۵ دستگاه شتاب نگار برخط با پیگیری‌های مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری در مناطق زلزله خیز استان بوشهر نصب خواهد شد.
ابراهیم پور افزود: شبکه شتاب نگاری متولی دستگاه شتاب نگار است و هم اکنون یکهزار دستگاه شتاب نگار افلاین دیجیتال در سراسر کشور نصب است که در صورت تامین مالی نوسازی و برخط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: دستگاه‌های جدید آنلاین امکان پاسخ صریح و هشدار سریع دارند که محل دقیق کانون زلزله و هشدار سریع لحظاتی قبل از زلزله ثبت می‌شود.
ابراهیم پور گفت: با توجه به وجود منابع مهم انرژی و هسته‌ای در استان بوشهر راه‌اندازی این سیستم در این استان ضروری است.   

هم اکنون ۲۰ دستگاه شتای نگار افلاین در استان بوشهر نصب و فعال است که با نصب ۱۵ دستگاه جدید آنلاین شمار آنها به ۳۵ شتاب نگار افزایش می‌یابد. 

برچسب‌ها بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله بوشهر حوادث طبیعی دشتستان زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۳۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو

دریافت 17 MB

به گزارش همشهری آنلاین، لار نام شهری در استان فارس است که در اردیبهشت سال ۱۳۳۹، یک زلزله ی بزرگ در آن اتفاق افتاد و باعث شد تا تمام خانه ها و محله های این شهر به ویرانه تبدیل شود. از آنجاییکه این زلزله باعث تخریب همه چیز شده بود، به کمک افراد نیکوکار، شهری جدید در جنوب شهر لار تاسیس شد.

شهر جدید لار، وسعتی ۱۰۰ هکتاری داشت و این بار طوری ساخته شد تا زلزله نتواند باعث تخریب آن شود. از آنجا که مهندسین می دانستند این شهر روی گسل زلزله قرار گرفته شده است، باید ساختمان ها و محله های آن طوری ساخته می شد که در برابر زلزله مقاوم باشد در نتیجه بهترین نقشه برای این شهر، مدل شطرنجی بود. ساختمان های این شهر نه تنها بر اساس اصول ایمنی ساخته شدند بلکه خیابان ها هم طوری ایجاد شدند که هم را قطع کنند.

در واقع در لار با شهری روبرو هستیم که دارای خیابان ها متقاطع است که همه ی خیابان ها هم را قطع می کنند و در نتیجه هیچ کوچه ای در آن وجود ندارد و به همین دلیل به آن شهر بدون کوچه ایران می گویند. در واقع این مدل ساخت و ساز با خیابان های پهن و ساختمان های کم ارتفاع باعث می شود تا در صورت وقوع دوباره ی زلزله، مردم کمتر در خطر آسیب قرار بگیرند.

شهر جدید لار امروزه ۲ بخش اصلی دارد قسمت قدیمی شهر با بافت قدیمی و قسمت جدید شهر که در آن ساختمان های ضد زلزله و زیبا به چشم می خورد، شهری بدون کوچه ایران. این شهر نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه به عنوان شهر بدون کوچه معروف است.

کد خبر 850398 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها استان‌ فارس وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری خبر مهم شهر کوچه

دیگر خبرها

  • تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن در زنجان شتاب می‌ گیرد
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • ببینید | اظهارات جدید ابراهیم رئیسی درباره زنان و دختران
  • واردات خودرو باید شتاب پیدا کند!
  • (تصاویر) بی‌خانمان‌های امامزاده ابراهیم چادرنشین شدند
  • سپاه با تمام وجود و بی منت در کنار آموزش و پرورش است
  • هزینه ها در معاملات برخط خودرویی کاهش می یابد
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)